Framtidsforum: Cirkulärsamhället & Delandets ekonomi

Boka lördagen den 14 april för att träffa omställare från länet och ta del av kunskap om cirkulärsamhället & delandets ekonomi. 

Vi har bl a bjudit in representanter från Göteborg som har erfarenhet av delandets ekonomi, t ex cykelkök, smarta kartan, Sharing Cities-projektet. Pernilla Hagbert från KTH berättar om sin forskning inom hållbarhet, alternativa praktiker och olika aktörers roll i radikal omställning, bortom eko-effektiva och tekno-ekonomiska lösningar. Pernilla är del av projektet ”Bortom BNP-tillväxt: scenarier för hållbart samhällsbyggande”. Klimatrevyn från Rimforsa står för kulturinslaget. Maria Danielsson från Rikkenstorp berättar om andelsjordbruk och relationsmat. Niklas Högberg om “Framtidens by” med exempel på cirkulärsamhällen och folkbildningens roll. Vi avslutar dagen med att fira ROS-nätverkets 5-årsjubileum. Boka en plats.

Framtidsforum är ett samarbete mellan ROS-nätverket, Bilda och Karlskoga folkhögskola.

Den tidigare annonserade halvdagen, 19 april, har utgått. Vi hoppas samla både ideella och offentliga företrädare till lördagen den 14 april.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.