Framtidsfesten – en kväll fylld med inspiration och framtidshopp!

Vi samlas och delar med oss av inspirerande exempel från både Framtidsveckan och annat klimatpositivt som pågår i länet, inklusive kulturinslag. Representanter från både kommun, Region och ideella sektorn deltar. Tillsammans laddar vi inför fortsatt omställningsarbete i länet!

ROS bjuder på vegansk linssoppa med bröd. Du som vill får gärna ta med något eget att bjuda på. Anmäl om du vill ha mat så snart som möjligt, senast 18/11 till ros.orebrolan@gmail.com. Ta gärna med egen sked och soppkärl.

Kan du bidra med kortare musik/poesiinslag som passar under kvällen, eller har ett exempel på någon egen aktivitet eller projekt som du gärna vill berätta om? Meddela gärna planeringsgruppen på ros.orebrolan@gmail.com så kan vi lättare planera kvällen. Fortlöpande information kommer att finnas på örebrolän.omställning.net.

Tid: ONSDAG 20 NOVEMBER 18.00-21.00
Plats: COOMPANION, RUDBECKSGATAN 26, ÖREBRO

Varmt välkomna till en kväll fylld med inspiration och framtidshopp!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.