Välkommen till Omställningskonferens 2020!

Temat på årets nationella konferens är Små handlingars storhetstid – potatis, mening & lokal omställning och vi gästas av flera intressanta tänkare som på olika sätt ska hjälpa oss få syn på var vi befinner oss och hur vi går vidare för att ställa om på riktigt.

Det blir potatisupprop och matresiliens, möten i regionala hubbar och flera spännande samtal. Bland annat Jonna Bornemark, professor i filosofi, om att handla i en post-mekanistisk värld. Övriga medverkande är Anders Persson, initiativtagare till Potatisuppropet, Simone Grind från Under Tallarna. På söndagen får vi lyssna till ett samtal mellan Per Johansson, idéhistoriker, Nora Bateson, filmskapare och författare, och David Bennett, Omställningsnätverket. Därefter blir det regionala hubbar där vi möter omställare i vår region och bygger vidare på gemensamma nätverk.

Välkommen att anmäla dig till Omställningsnätverkets online-konferensen som äger rum den 19-20 september, 11.00-17.00. Konferensen kostar från 100kr. Här anmäler du dig. Du kan även följa konferensen via Facebook och på söndagen kan du delta från vår regionala träff i Örebro:

20/9 Regional träff under Omställningskonferensen 

På söndagen har du möjlighet att delta från ABFs lokal i Örebro. Vi har en stor lokal där vi kan träffas och samtidigt hålla fysiskt avstånd. Ingen kostnad.

  • 10.30 Välkomna, drop-in
  • 11.00-13.00 How to navigate through chaos with dignity. Samtal mellan Nora Bateson, Per Johansson & David Bennett.
  • 14.30 Regionala hubbar, möt omställare i din region och bygg vidare på gemensamma nätverk.
  • 16.00 Skörd & avslutning av konferensen.

Under lunchen kan du endera ta med matlåda eller gå ut och äta. För att veta hur många som kommer, anmäl dig på abf.se.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.