Örebro läns energi- och klimatprogram 2021 -2025

”Klimatförändringarna är en av vår tids största utmaningar. Det finns stora möjligheter att förändra samhällets energiförsörjning och använda jordens resurser både mer effektivt och långsiktigt hållbart. En omställning till ett fossilfritt och effektivt energisystem är nödvändigt för att möta de utmaningar som återfinns i både nationella och internationella scenarier om klimatets utveckling.”

Örebro läns energi- och klimatprogram 2021 -2025 är nu ute på remiss. Det är ett dokument upprättat i samverkan mellan Länsstyrelsen i Örebro län och Region Örebro län och de önskar vår respons senast den sista november 2020. Programmet är tänkt att stötta länets aktörer i arbetet med energi- och klimatfrågor samt även vara vägledande och inspirerande. 

ROS antar utmaningen och erbjuder er omställare att tycka till. Hör av dig till ros.orebrolan@gmail.com med dina åsikter så kan vi prata ihop oss om vad vi vill svara.

Här är Örebro läns energi- och klimatprogram 2021 – 2025 remissversion

Remissmissiv energi o klimat

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.